Verwen moment voor twee  - boek nu Nano lunchdates

Nathalie

FOUNDER, Topstylist, kleurspecialist, freelance Educator L’oreal Professionnel

alysha

nano- hairstylst

aniek

nano- stagair

Nathalie is een krachtige en onafhankelijke 25-jarige vrouw en heeft Nano opgericht als een plek waar ze zich helemaal thuis voelt. Het is voor haar een speciale plek.

Ze houdt van een esthetische en rustige omgevingen, en dat is precies wat ze heeft gecreëerd in de Nano Salon. Hier kun je echt tot rust komen en jezelf zijn, en Nathalie heeft gezorgd voor een warme en uitnodigende sfeer.

Topstylist, kleurspecialist, freelance Educator L’oreal Professionnel.

Nathalie

lees verder

Voor Nathalie hebben familie en vrienden een speciale plek in haar hart. Ze geniet van samen koken, dineren en het delen van vrije momenten met dierbaren. Het samenzijn met fijne mensen is voor haar heel belangrijk.

Daarnaast streeft voortdurend naar persoonlijke en professionele groei. Ze is hooggevoelig en hecht veel waarde aan zelfontwikkeling, een gezonde levensstijl, lichaamsbeweging en het vinden van een goede balans tussen haar werk en privéleven. Als liefhebber van honden, besteedt ze graag vrije tijd met Dex, het hondje van haar ouders, en Dex is zelfs af en toe te vinden in haar salon.

Alysha is een rustig zachtaardig en gevoelig persoon,  en houd van in detail werken.
In de nano salon kan ze haar creativiteit volledig kwijt. Dit zal je vooral merken in haar exclusieve advies over producten en haarkleuringen.

Naast de salon houd ze van shoppen, is ze vaak te vinden in de keuken, en zoekt ze in het weekend graag de gezelligheid op. 

Voor een perfecte highlight behandeling ben je bij Alysha in goede handen.

nano-hairstylist

Alysha

Aniek een jong en gezellig persoon. Ze geniet van klanten helpen en zal ook heerlijk met je kletsen. Momenteel is ze nog bezig met de opleiding en loopt ze 2 dagen stage bij ons. Ze is een harde werker die graag wilt leren. Je kunt daarom ook verwachten dat Aniek steeds meer in de salon gaat doen.

Aniek is echt een gezelligheidsmens en is graag met familie en vrienden. Je kunt haar op haar vrije dagen vinden bij vriendinnen en familie, in de kroeg of bij de paarden.

Aniek is op donderdag en zaterdag bij ons aanwezig en je kunt een behandeling bij haar boeken via de website.


nano-stagair

aniek

professioneel fotograferen van klanten, zowel onherkenbaar als herkenbaar, content shoots plannen. Bij Nano Academy behandelen we verschillende musthaves voor het kappers vak

De nano technieken leren?

de Academy